OMGEVING

Camping Arkeo ligt in het hart van de Belgische Ardennen, bekend om hun prachtige natuur en buitenactiviteiten. Je kunt hier makkelijk een paar weken doorbrengen, met elke dag iets anders te doen. 

Vanaf de camping loop je zo het bos in, en het startpunt voor vele prachtige wandelroutes in het bekende wandelgebied bij de Ninglispo is vlakbij. Je kan ook gaan mountainbiken, klimmen of paardrijden. 

Verder vind je in de buurt Forestia, een dierentuin middenin het bos; het Fraxinus Aventure park en de betoverende grotten van Remouchamps. Liefhebbers van kastelen brengen een bezoek aan Chateau De Logne of de ruïnes van het kasteel van Franchimont.

 

PS: niks doen mag ook.

 

Scroll naar beneden voor meer informatie.

GROTTEN VAN REMOUCHAMPS
WANDELEN

The Rock biedt een breed scala aan verschillende activiteiten, zoals wandelen, fietstochten, rotsklimmen en nog veel meer.

Boek hier.

CHÂTEAU DE LOGNE

Ontdek het versterkte kasteel, de ondergrondse passage, het middeleeuwse gedeelte - een museum, een romaanse kapel, een valkerijshow - en natuurlijk de schattenjacht.

 

Klik hier voor meer informatie.

CHÂTEAU DE FRANCHIMONT
ruins-of-the-keep
Schermafbeelding 2020-02-26 om 12.10.01.
Activite_Plus-La-promenade-du-Ninglinspo
Grotten
I'm an image title

Op tien minuten rijden van de camping vind je de betoverende grotten van Remouchamps. Ontdek de prachtige zalen onder de grond van wel 40 meter hoog, en laat je meevoeren op een bootje op de onderaardse rivier.

Lees hier meer over prijzen en openingstijden.

FORESTIA

Deze dierentuin met meer dan 300 dieren ligt bij het stadje Theux. Het ligt middenin het bos, en je kan vele dieren zoals beren, wolven en bevers spotten. 

Bekijk Forestia hier.

AVONTUUR

In Fraxinus Adventure park kun je door de bomen klimmen en springen op een trampoline hoog boven de grond!

Hier kunnen de kinderen al hun energie gebruiken om de hele dag te rennen, springen, glijden en klimmen.

Ga je graag wandelen in de natuur? Dan ben je hier aan het juiste adres. Niet ver van onze camping ligt het startpunt voor verschillende prachtige wandelingen langs de Ninglispo (een bergrivier). Je kan kiezen voor wandelingen tussen de 2,5 en 14 km, die je leiden langs watervallen en waterbekkens. Echt prachtig!

Verder zijn de volgende officiële wandelingen gemakkelijk te bereiken vanaf onze camping:

Grande Randonnée 15

GRP 571

PAARDRIJDEN

Als je van paardrijden houdt, heb je de mogelijkheid om dit bij Libertyrando te doen. Ontdek de bossen, bergen en rivieren van de Ardennen te paard.
 

Boek hier een tour met LibertyRando.

THE ROCK

Dit zijn de ruïnes van het kasteel van Franchimont.

Ga naar de website.