top of page

GOED OM TE WETEN

Annuleringen

Om te reserveren vragen we een aanbetaling van 50%. Mocht je willen of moeten annuleren, dan ben je helaas deze aanbetaling kwijt. Boekingen kunnen niet verplaatst worden.

Eten/drinken

Midden op de camping staat onze gezelllige foodtruck-omgetoverd-tot-bar. Hier staan de lokale biertjes koud (we hebben o.a. een heerlijke Elfique tripel) en zetten we vaak een gezellig muziekje op. We hebben ook erg lekkere bio wijntjes, ijsjes en sapjes. 

Iedere ochtend serveren we een uitgebreid ontbijt, met vers brood; bio yoghurt; een lokaal kaasje en nog veel meer lekkers. Inclusief heerlijke koffie/cappuccino. Deze kan je overigens ook los bij ons bestellen, als je je espressomachine thuis hebt gelaten. Mocht je zin hebben in een ontbijtje tijdens je verblijf, laat het ons dan 1 dag van te voren weten. De kosten zijn €13,50 / €8,50 (kind 3-12 jaar). In de weekenden en tijdens het hoogseizoen kun je ook los croissantjes en brood bestellen.

Geen zin om te koken? In de zomer serveren we een paar keer per week een heerlijke maaltijd, of bakken pizza's in onze houtoven. Het verschilt per week op welke dagen we dit doen, dus vraag ernaar bij aankomst en schrijf je dan direct in.

Verder...

Receptie: de receptie is open van 8.30-12.00 en van 14.00-20.00.

Vuurtje stoken: dat mag! Maar wel alleen in een vuurschaal die je bij ons kan huren, of aangegeven vuurplaats. Je kan ook een doosje hout bij ons kopen. Je kan de vuurschaal niet op voorhand reserveren.

BBQ: dat mag ook. Neem zelf je barbecue mee. Let er op er voldoende afstand tussen de bbq en het gras zit, zodat het gras niet verbrandt.

Parkeren: Je kan je auto parkeren op de parkeerplaats bij de ingang van de camping - zo zorgen we voor een meer natuurlijke omgeving op de camping zelf. Het is natuurlijk geen probleem om even te laden/lossen bij je plek. 

Grote caravans/campers: helaas laten we geen campers/caravans toe die groter zijn dan 6,5 meter.
Elektriciteit: we hebben een beperkt aantal plaatsen met elektriciteit - vraag hierom bij je reservering (en vergeet je CEE stekker niet).
Koeling: we hebben geen gemeenschappelijke koelkast. Je kan wel je koelelementen bij ons in de diepvries leggen.

Boodschappen: er zit een supermarkt op 10 minuten rijden van de camping.

Hond: gezellig als je je hond meeneemt, maar alleen als deze kind- en hondvriendelijk is. Op de camping moet de hond worden aangelijnd. Onze eigen kleine hond loopt wel vaak los (het voordeel van een campinghond zijn). In de tipi's en cabins zijn honden toegestaan; in de Lotus Belle tenten en yurt niet.

Aankomst/vertrek: Je bent vanaf 14.00 welkom en kan inchecken tot 20.00. Op de dag van vertrek moet je plek rond 12.00 uur weer leeg zijn. Als je in een tent/cabin van ons verblijft, vragen we je om 11.00 uit te checken.

Weersvoorspelling: Wij gebruiken meestal de app Buienalarm voor de weersvoorspelling; deze is de afgelopen jaren het meest accuraat gebleken. 

Plattegrond

Op het veld direct aan de rivier kunnen alleen tentjes staan en geen campers of caravans. We hebben wel een aantal mooie plekken voor campers/caravans met zicht op de rivier. We proberen altijd iedereen de best mogelijke plek te geven; en willen graag rekening houden met je wensen, maar kunnen geen plekken garanderen. Tip: hoe eerder je boekt, hoe beter de plek!

vooropdewebsite-09.png
Map
bottom of page