top of page

GOED OM TE WETEN

Annuleringen

Om te reserveren vragen we een aanbetaling van 50%. Mocht je willen of moeten annuleren, dan ben je helaas deze aanbetaling kwijt. Boekingen kunnen niet verplaatst worden.

Eten/drinken

Midden op de camping staat onze gezelllige foodtruck-omgetoverd-tot-bar. Hier staan de lokale biertjes koud (we hebben o.a. een heerlijke Elfique tripel) en zetten we vaak een gezellig muziekje op. We hebben ook erg lekkere bio wijntjes, ijsjes en sapjes. Om 22.00 gaat de muziek uit en vragen we je om rekening te houden met de rust en stilte waar veel mensen behoefte aan hebben.

In de weekenden, en in het hoogseizoen van dinsdag t/m zondag, komt er een bakker langs met vers brood, croissantjes en pain-au-chocolat. Je kunt steeds de dag van te voren je bestelling plaatsen. Op zaterdag en zondag serveren we ook een heerlijk ontbijt.

Geen zin om te koken? In de zomer serveren we een paar keer per week een heerlijke maaltijd, of bakken pizza's in onze houtoven. Het verschilt per week op welke dagen we dit doen, dus vraag ernaar bij aankomst en schrijf je dan direct in.

Verder...

Receptie: de receptie is open van 8.30-12.00 en van 14.00-20.00.

Vuurtje stoken: dat mag! Maar wel alleen in een vuurschaal die je bij ons kan huren, of aangegeven vuurplaats. Je kan ook een doosje hout bij ons kopen. Je kan de vuurschaal niet op voorhand reserveren.

BBQ: dat mag ook. Neem zelf je barbecue mee. Let er op er voldoende afstand tussen de bbq en het gras zit, zodat het gras niet verbrandt.

Parkeren: Bij aankomst kun je direct na de ingang kort parkeren, en je melden bij de receptie. Daarna kan je je auto parkeren op de parkeerplaats. Het is natuurlijk geen probleem om even te laden/lossen bij je plek. 

Grote caravans/campers: helaas laten we geen campers/caravans toe die groter zijn dan 7 meter.
Elektriciteit: je hebt een campingstekker nodig om gebruik te maken van elektriciteit (tenzij je gebruik maakt van onze accommodaties). Je kunt er eventueel één kopen bij de receptie. Neem ook een verlengsnoer mee. Elektrische auto's kunnen niet worden opgeladen op de camping. Er is een laadstation bij het R-Hotel in Remouchamps, vlak bij de afslag van de snelweg. Je kunt je elektrische fiets wel bij ons opladen voor €4,-.

Koeling: we hebben geen gemeenschappelijke koelkast. Je kan wel je koelelementen bij ons in de diepvries leggen.

Boodschappen: er zit een supermarkt op 10 minuten rijden van de camping.

Boodschappenfiets: we hebben slechts 1 fiets te huur. Dit is een elektrische cargo-bike, speciaal bedoeld voor alle camperaars en OV-gasten, zodat zij toch makkelijk even naar de supermarkt kunnen. Vraag ernaar bij de receptie.

Groepen: de camping is niet geschikt voor groepen.

Hond: gezellig als je je hond meeneemt, maar alleen als deze kind- en hondvriendelijk is. Op de camping moet de hond worden aangelijnd. We maken een uitzondering voor de twee camping hondjes Luz en Nina, die hier wonen. Verder: in de tipi's en cabins zijn honden toegestaan; in de Lotus Belle tenten, de Canvas tent en yurt niet.

Aankomst/vertrek: Je bent vanaf 14.00 welkom en kan inchecken tot 20.00. Op de dag van vertrek moet je plek rond 12.00 uur weer leeg zijn. Als je in een tent/cabin van ons verblijft, vragen we je om 11.00 uit te checken.

Laat vertrek: Buiten de vakanties en drukke dagen om, is het mogelijk om voor €10 extra wat langer te blijven en pas einde dag te vertrekken. Stuur een mailtje, of vraag het na bij aankomst. Als je in een tent of cabin logeert dan moet je wel altijd om 11 uur uitchecken; maar we vinden het prima als je de dag nog doorbrengt op de camping.

Weersvoorspelling: Wij gebruiken meestal de app Buienalarm voor de weersvoorspelling; deze is de afgelopen jaren het meest accuraat gebleken. 

Wifi: er is goede wifi bij de receptie en de bar. Verder doen het netwerk van Vodafone en Orange het hier heel goed, Proximus redelijk en het Vlaamse Telenet zeer matig.

bottom of page