top of page

ONS VERHAAL

Camping Arkeo bestaat nog niet zo lang. Tot een paar jaar geleden heette de camping nog Les Gardenias, en stonden er vooral sta-caravans. Wij zijn bezig om de ietwat verouderde camping om te toveren tot een prachtige plek in de natuur. 

 

Hoe het begon

In augustus 2019 kwamen wij (Arthur, Tycha en toen nog met hond Sam) voor het eerst op camping Arkeo. We vonden het gelijk een prachtige plek. De toenmalige eigenaren hebben aan het eind van dat seizoen besloten om de camping te willen verkopen. Wij hebben altijd gedroomd van een camping en zagen dus onze kans schoon. We hebben een crowdfund actie opgestart in kleine kring, en hebben uiteindelijk met steun van vrienden en familie de camping kunnen kopen. Op 1 februari 2020 was de officiële overdracht en begon ons avontuur. 

Hoe is het nu

We hebben veel caravans verwijderd, of verplaatst naar een ander deel van de camping. Op de vrijgekomen plaatsen plantten we gras, struiken en bloemen, en we hebben ruimte gemaakt voor een groot terras met een gezellige bar. We hebben het toiletgebouw volledig gerenoveerd, inclusief heerlijk warme douches. We hebben enorm veel hulp gehad van vrienden om samen deze prachtige plek te creëeren. Inmiddels is ook het gelukt om een lening bij de bank te krijgen, waardoor iedereen is terugbetaald. Nu voelt het 'echt' onze camping. Onze hond Sam is er helaas niet meer, maar daarvoor in de plaats hebben we de kleine Luz (uit Andalucië, vandaar de naam). We zijn trots en blij om Arkeo met jullie te delen.

Welkom in dit kleine paradijs!

bottom of page