top of page

ONS VERHAAL

Camping Arkeo bestaat nog niet zo lang. Tot een paar jaar geleden heette de camping nog Les Gardenias, en stonden er vooral sta-caravans. Wij zijn bezig om de ietwat verouderde camping om te toveren tot een prachtige plek in de natuur. 

 

Hoe het begon

In augustus 2019 kwamen wij (Arthur, Tycha en hond Sam) voor het eerst op camping Arkeo. We vonden het gelijk een prachtige plek. De toenmalige eigenaren hebben aan het eind van dat seizoen besloten om de camping te willen verkopen. Wij hebben altijd gedroomd van een camping en zagen dus onze kans schoon. We hebben een crowdfund actie opgestart in kleine kring, en hebben uiteindelijk met steun van vrienden en familie de camping kunnen kopen. Op 1 februari 2020 was de officiële overdracht en begon ons avontuur. 

 

We hebben veel caravans verwijderd, of verplaatst naar een ander deel van de camping. Op de vrijgekomen plaatsen plantten we gras, struiken en bloemen, en we hebben ruimte gemaakt voor een groot terras met een gezellige bar. We hebben het toiletgebouw volledig gerenoveerd, dus er zijn heerlijk warme douches.

 

Over een paar jaar zien we camping Arkeo als een plek die helemaal opgaat in de natuur. Dus geen afgebakende plaatsen en sta-caravans, maar wel veel bloemen en struiken, en zoveel mogelijk zicht op de rivier. 

Welkom in dit kleine paradijs!

bottom of page