BOEK EEN TENT

Je kan je eigen tentje meenemen, maar je kan ook een prachtige tent of leuke blokhut bij ons huren. Kijk 's nachts naar de sterren vanuit je bed in de Lotus Belle tent; warm je bij de houtkachel in een blokhut, of ervaar de ruimte van een tipi tent.

Yurt (4 persoons)

Vanaf half juli dit jaar hebben we er een prachtige tent bij: de yurt. Dit is een ruime tent, ook wel een ger genoemd, die oorspronkelijk (en nog steeds) gebruikt wordt door de nomaden in Mongolië. Het is een prachtige authentieke tent, waarbinnen je rust en comfort vindt. Je slaapt op een luxe en groot matras, en er staat een slaapbank in, waardoor je er met vier personen kunt overnachten. De tent heeft elektriciteit, licht en een koelkastje, dus dit is de luxe versie van kamperen. Daarnaast beschik je over je eigen kleine buitenkeuken (met alle benodigdheden), en een picknicktafel en kijk je uit op het veld voor de rivier. De kosten zijn €100 per nacht (2 personen) / €115 (3-4 personen) + €15 schoonmaakkosten per verblijf. De yurt is beschikbaar t/m september.

1/7

Yurt

Tipi tent (4 personen)

Slapen in een tipi is heel bijzonder - de punt van tipi ligt hoog boven je, en je ervaart een gevoel van ruimte, rust en natuur. Elke tipi heeft vier super comfortabele eenpersoonsbedden met lakens; je neemt zelf een slaapzak en kussens mee. Er is ook elektriciteit, water en een koelkast aanwezig. Buiten staat je eigen picknicktafel. Je kunt gebruik maken van de gemeenschappelijke buitenkeuken op steenworpafstand; voorzien van al het benodigde keukengerei (in de tent staan wel je eigen borden/glazen/bestek). We hebben drie tipi's staan, en je kan een tipi boeken voor €75 per nacht (2 personen) / €85 per nacht (3-4 personen) + €15 schoonmaakkosten per verblijf.

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/6

Tipi tent

Lotus Belle Tent (4 personen)

In de Lotus Belle tent staat een comfortabel tweepersoonsbed met beddengoed en een tweepersoons slaapbank. Je slaapt heerlijk warm, want de bedden zijn voorzien van elektrische dekens. Dit type tent is vooral bijzonder omdat je ’s nachts door de ramen de sterrenhemel kan zien vanuit je bed. Overdag zorgen de ramen voor extra veel licht en sfeer binnen de tent. Verder heb je elektriciteit, water en een kleine koelkast. Koken doe je in je eigen kleine buitenkeuken, voorzien van alle benodigde keukengerei. Ook heb je je eigen picknicktafel, met uitzicht op de rivier. We hebben twee Lotus Belle tenten staan, en je kan een tent boeken voor €85 per nacht (2 personen) / €100 per nacht (3-4 personen) + plus €15 schoonmaakkosten per verblijf. De Lotus Belle tenten zijn beschikbaar van mei t/m september.

Lotus Belle tent

Blokhut (4 personen)

Naast onze tenten, hebben we ook twee fijne blokhutten waar je in kunt verblijven. De blokhutten kijken uit op de rivier en zijn geschikt voor 2 tot 4 personen. Er staat een gezellige houtkachel in en de hut heeft een groen dak; waardoor het lekker koel blijft in de zomer. In elke blokhut staat een tweepersoonsbed met beddengoed en een slaapbank. Net als bij de Lotus Belle tenten, heb je een eigen kleine buitenkeuken met al het benodigde keukengerei, en staat er buiten een picknicktafel.

Je boekt een blokhut voor €100 per nacht (2 personen) / €115 (3-4 personen) + €15 schoonmaakkosten per verblijf. De blokhutten zijn beschikbaar van april t/m september.

Blokhut

BOEKEN!

NOTE:

Aankomst/vertrek: Je bent vanaf 14.00 welkom en de check-out is uiterlijk om 11.00.

Hond: je hond mag mee in een tipi of blokhut. In de Lotus Belle tenten en yurt zijn honden helaas niet toegestaan.