BOEK EEN TENT

Je kan je eigen tentje meenemen, maar je kan ook een prachtige tent bij ons huren. We hebben verschillende opties:

 

Tipi (4 persoons)

Slapen in een tipi is heel bijzonder - de punt van tipi ligt hoog boven je, en je ervaart een gevoel van ruimte, rust en natuur. Elke tipi heeft vier super comfortabele eenpersoonsbedden met lakens; je neemt zelf een slaapzak en kussens mee. Er is ook elektriciteit, water en een koelkast aanwezig. Buiten staat je eigen picknicktafel. Je kunt gebruik maken van de gemeenschappelijke buitenkeuken op steenworpafstand; voorzien van al het benodigde keukengerei (in de tent staan wel je eigen borden/glazen/bestek). We hebben drie tipi's staan, en je kan een tipi boeken voor €75 per nacht (2 personen) / €85 per nacht (3-4 personen) + €15 schoonmaakkosten per verblijf.

Tipi 

Lotus Belle Tent (2-4 persoons)

Dit type tent is luxer dan de tipi en heeft een comfortabel tweepersoonsbed met beddengoed en een tweepersoons slaapbank. Je slaapt heerlijk warm, want de bedden zijn voorzien van elektrische dekens. Dit type tent is vooral bijzonder omdat je ’s nachts door de ramen de sterrenhemel kan zien vanuit je bed. Overdag zorgen de ramen voor extra veel licht en sfeer binnen de tent. Verder heb je elektriciteit, water en een kleine koelkast. Koken doe je in je eigen kleine buitenkeuken, voorzien van alle benodigde keukengerei. Ook heb je je eigen picknicktafel, met uitzicht op de rivier. We hebben drie Lotus Belle tenten staan, en je kan een tent boeken voor €85 per nacht (2 personen) / €100 per nacht (3-4 personen) + plus €15 schoonmaakkosten per verblijf.

Lotus Belle tent

Zwier tent (2 personen + baby/peuter)

Daarnaast hebben we ook nog deze prachtige knusse tent, ook met uitzicht op de rivier. Je slaapt heerlijk in een tweepersoonsbed, dat al voor je is opgemaakt. Zet lekker de elektrische deken aan, als je op een koude avond in een warm bedje wilt stappen. Er staat ook een inklapbaar campingbedje voor een baby of peuter. Neem hiervoor zelf beddengoed mee. Verder is er een kleine koelkast in de tent en servies/bestek; en buiten staat je eigen picknicktafel. Koken doe je in je eigen kleine buitenkeuken, voorzien van alle benodigde keukengerei. Je kan een Zwier tent boeken voor €85 per nacht + €15 schoonmaakkosten per verblijf.

Zwier tent

ZWIER-VOOR-VIER TENT (2 VOLWASSENEN+ 2 KINDEREN)

We hebben ook een tweede Zwier tent staan. In deze bedoeïne stijl tent is er ruimte genoeg voor een gezin van vier; met eigen keukentje en zicht op de rivier. 

Zwier-for-four tent

Klein huisje (tot 5 personen)

Sinds kort hebben we naast onze tenten ook twee fijne kleine huisjes waar je in kan verblijven. Hoog en droog, met een kleine veranda, zit je hier heel comfortabel en lekker centraal op de camping. Er staat een tweepersoonsbed in, en een stapelbed met drie bedden. Net als in de tipi's neem je hier zelf een slaapzak en kussens mee (er ligt wel een schoon laken op het matras). In het huisje staat een koelkast, waterkoker, borden/glazen/bestek, en buiten staat je eigen picknicktafel. Je kunt gebruik maken van de gemeenschappelijke buitenkeuken, voorzien van al het benodigde keukengerei. We hebben twee huisjes staan, en je kan een huisje boeken voor €75 per nacht (2 personen) / €85 per nacht (3-5 personen) + €15 schoonmaakkosten per verblijf.

Klein huisje

BOEKEN!

NOTE:

Minimum verblijf: Het minimum verblijf is twee nachten.

Aankomst/vertrek: Je bent vanaf 14.00 welkom en de check-out is uiterlijk om 11.00.

Hond: je hond mag mee in de tipi tent en het kleine huisje. In de andere tenten zijn honden helaas niet toegestaan.