BOEK EEN TENT

Je kan je eigen tentje meenemen, maar je kan ook een prachtige tent of leuke blokhut bij ons huren. Kijk 's nachts naar de sterren vanuit je bed in de Lotus Belle tent; warm je bij de houtkachel in een blokhut, of ervaar de ruimte van een tipi tent.

Wil je in de maanden mei en juni doordeweeks komen (aankomst en vertrek tussen maandag en vrijdag, en m.u.v. feestdagen), dan krijg je 25% korting op je verblijf. De korting is nog niet zichtbaar bij het boeken, maar wordt berekend bij je reserveringsbevestiging.

Tipi tent (4 personen)

Slapen in een tipi is heel bijzonder - de punt van tipi ligt hoog boven je, en je ervaart een gevoel van ruimte, rust en natuur. Elke tipi heeft vier super comfortabele eenpersoonsbedden met lakens; je neemt zelf een slaapzak en kussens mee. Er is ook elektriciteit, water en een koelkast aanwezig. Buiten staat je eigen picknicktafel. Je kunt gebruik maken van de gemeenschappelijke buitenkeuken op steenworpafstand; voorzien van al het benodigde keukengerei (in de tent staan wel je eigen borden/glazen/bestek). We hebben drie tipi's staan, en je kan een tipi boeken voor €75 per nacht (2 personen) / €85 per nacht (3-4 personen) + €15 schoonmaakkosten per verblijf.

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/6

Tipi tent

Lotus Belle Tent (4 personen)

In de Lotus Belle tent staat een comfortabel tweepersoonsbed met beddengoed en een tweepersoons slaapbank. Je slaapt heerlijk warm, want de bedden zijn voorzien van elektrische dekens. Dit type tent is vooral bijzonder omdat je ’s nachts door de ramen de sterrenhemel kan zien vanuit je bed. Overdag zorgen de ramen voor extra veel licht en sfeer binnen de tent. Verder heb je elektriciteit, water en een kleine koelkast. Koken doe je in je eigen kleine buitenkeuken, voorzien van alle benodigde keukengerei. Ook heb je je eigen picknicktafel, met uitzicht op de rivier. We hebben twee Lotus Belle tenten staan, en je kan een tent boeken voor €85 per nacht (2 personen) / €100 per nacht (3-4 personen) + plus €15 schoonmaakkosten per verblijf. De Lotus Belle tenten zijn beschikbaar van mei t/m september.

Lotus Belle tent

Blokhut (4 personen)

Naast onze tenten, hebben we ook twee fijne blokhutten waar je in kunt verblijven. De blokhutten kijken uit op de rivier en zijn geschikt voor 2 tot 4 personen. Er staat een gezellige houtkachel in, zodat het binnen lekker warm en knus is, zelfs als het buiten koud is. In elke blokhut staat een tweepersoonsbed met beddengoed en een slaapbank. Net als bij de Lotus Belle tenten, heb je een eigen kleine buitenkeuken met al het benodigde keukengerei, en staat er buiten een picknicktafel.

Je boekt een blokhut voor €100 per nacht (2 personen) / €115 (3-4 personen) + €15 schoonmaakkosten per verblijf. De blokhutten zijn beschikbaar van april t/m september.

Blokhut

BOEKEN!

NOTE:

Minimum verblijf: Het minimum verblijf is twee nachten in april, mei, juni en september; en vijf nachten in juli en augustus.

Aankomst/vertrek: Je bent vanaf 14.00 welkom en de check-out is uiterlijk om 11.00.

Hond: je hond mag mee in een tipi of blokhut. In de Lotus Belle tenten zijn honden helaas niet toegestaan.