BOEK EEN TENT

Je kan je eigen tentje meenemen, maar je kan ook een tent bij ons huren. We hebben verschillende opties:

 

Tipi (4 persoons)

De ruime tipi tenten staan in de buurt van elkaar en dichtbij de rivier. Elke Tipi heeft vier comfortabele eenpersoonsbedden met lakens; je neemt zelf een slaapzak en kussens mee. In de tipi ligt een houten vloer, en je hebt ook elektriciteit, water en een koelkast. Buiten staat je eigen picknicktafel. Je kunt gebruik maken van de gemeenschappelijke buitenkeuken, voorzien van al het benodigde keukengerei. We hebben 3 tipi's staan, en je kan een tipi boeken vanaf €75 per nacht (plus €15 schoonmaakkosten per boeking).

Tipi tent

Lotus Belle Tent (2-4 persoons)

Dit type tent is luxer dan de tipi en heeft een comfortabel tweepersoonsbed met beddengoed en een tweepersoons slaapbank. Je slaapt heerlijk warm, want de bedden zijn voorzien van elektrische dekens. Dit type tent is vooral bijzonder omdat je ’s nachts door de ramen de sterrenhemel kan zien vanuit je bed. Overdag zorgen de ramen voor extra veel licht en sfeer binnen de tent. Verder heb je elektriciteit, water en een kleine koelkast. Koken doe je in je eigen kleine buitenkeuken, voorzien van alle benodigde keukengerei. Ook heb je je eigen picknicktafel, met uitzicht op de rivier. We hebben 3 Lotus Belle tenten staan, en je kan een tent boeken vanaf €85 per nacht (plus €15 schoonmaakkosten per boeking).

Lotus Belle tent

Goed om te weten:

Koffie/ontbijt: we hebben goede koffie en maken op aanvraag een heerlijk ontbijtje voor je klaar (laat het ons een dag van te voren weten)

Vuurtje stoken: dat mag! Maar wel alleen in een vuurschaal die je bij ons kan huren, of aangegeven vuurplaats. Je kan ook een doosje hout bij ons kopen.

BBQ: dat mag ook. Neem zelf je barbecue mee. Let er op er voldoende afstand tussen de bbq en het gras zit, zodat het gras niet verbrandt.

Parkeren: Je kan je auto parkeren op de parkeerplaats bij de ingang van de camping - zo zorgen we voor een meer natuurlijke omgeving op de camping zelf. Het is natuurlijk geen probleem om even te laden/lossen bij je plek.

Boodschappen: er zit een supermarkt op 10 minuten rijden van de camping.

Hond: je hond is welkom in de tipi. In de Lotus Belle tent zijn geen honden toegestaan. De hond moet op de camping altijd aangelijnd zijn.

Aankomst/vertrek: Inchecken kan vanaf 14.00; uitchecken graag voor 11.00.

Als je wilt reserveren, stuur dan een mailtje naar welcome@arkeo.be.

Ons Adres

Rue du Fond 56

4920 Nonceveux

Belgium

CONTACT

Tel: +31617805582

E-mail: welcome@arkeo.be

Wij accepteren

Show More

SOCIAL

  • Facebook - Black Circle

© 2019 by ARKEO CAMPING