GOED OM TE WETEN

Annuleringen

Om te reserveren vragen we een aanbetaling van  50%. Mocht je willen of moeten annuleren, dan ben je helaas deze aanbetaling kwijt. Boekingen kunnen niet verplaatst worden.

Corona

Op de camping willen we een vrijplaats creëren waar Corona even wat minder aanwezig lijkt. We zijn hier lekker buiten, en hebben de ruimte - dus laten we genieten van het samenzijn met gepaste afstand. Wij zorgen voor een hygiënisch toiletgebouw en algemene ruimtes, en vragen aan jullie om met respect voor de maatregelen om te gaan.

Vind je het spannend om te reserveren, als je nog niet weet of je door de maatregelen wel of niet kunt  komen? Dat snappen we. Mochten de Corona-maatregelen je komst verhinderen, dan zetten we je aanbetaling om in een voucher die drie jaar geldig is. 

Eten/drinken

Midden op de camping staat onze gezelllige foodtruck-omgetoverd-tot-bar. Hier staan de lokale biertjes koud (we hebben o.a. een heerlijke Elfique trippel) en zetten we vaak een gezellig muziekje op. We hebben ook erg lekkere bio wijntjes, ijsjes en sapjes. 

Iedere ochtend serveren een uitgebreid ontbijt, met vers brood; bio yoghurt; een lokaal kaasje en nog veel meer lekkers. Inclusief heerlijke koffie/cappuccino. Deze kan je overigens ook los bij ons bestellen, als je je espressomachine thuis hebt gelaten. Mocht je zin hebben in een ontbijtje tijdens je verblijf, laat het ons dan 1 dag van te voren weten.

Geen zin om te koken? Wij serveren een paar keer per week een heerlijke maaltijd, of bakken pizza's in onze houtoven. Het verschilt per week op welke dagen we dit doen, dus vraag ernaar bij aankomst en schrijf je dan direct in.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
1/1
 
Verder...

Vuurtje stoken: dat mag! Maar wel alleen in een vuurschaal die je bij ons kan huren, of aangegeven vuurplaats. Je kan ook een doosje hout bij ons kopen.

BBQ: dat mag ook. Neem zelf je barbecue mee. Let er op er voldoende afstand tussen de bbq en het gras zit, zodat het gras niet verbrandt.

Parkeren: Je kan je auto parkeren op de parkeerplaats bij de ingang van de camping - zo zorgen we voor een meer natuurlijke omgeving op de camping zelf. Het is natuurlijk geen probleem om even te laden/lossen bij je plek.

Grote caravans/campers: helaas laten we geen campers/caravans toe die groter zijn dan 7 meter.
Elektriciteit: we hebben een beperkt aantal plaatsen met elektra - vraag hierom bij je reservering (en vergeet je CEE stekker niet).
Koeling: we hebben geen gemeenschappelijke koelkast. Je kan wel je koelelementen bij ons in de diepvries leggen.

Boodschappen: er zit een supermarkt op 10 minuten rijden van de camping.

Hond: gezellig als je je hond meeneemt. Op de camping moet de hond worden aangelijnd.

Aankomst/vertrek: Je bent vanaf 14.00 welkom en kan inchecken tot 20.00. Op de dag van vertrek moet je plek rond 12.00 uur weer leeg zijn. Als je in een tent van ons verblijft, vragen we je om 11.00 uit te checken.

Tip: neem waterschoentjes mee!